Online psykolog – psykoterapeut?

 

"no index"

Online psykolog – psykoterapeut?

 Onlineterapi kan ønske både af dig der befinder dig i udlandet eller dig der bor for langt væk fra min klinik, til at kunne møde op regelmæssigt dér. Jeg laver individuel online terapi for voksne. Søger du en dansktalende online terapeut? Har du brug for en online psykolog eller online psykoterapeut, der kan tale dansk?

Udlandet:

Søger du en dansk talende online terapeut? Har du brug for en online terapeut, der kan tale dansk? Sidder du et sted i verden, med et ønske om at få terapi, uden du har en psykoterapeut eller psykolog i nærheden, der kan dit modersmål, er online terapi en mulighed.

 Bor du i Danmark?

Da kan du kontakte mig hvis du bor for langt væk til at kunne møde op regelmæssigt i min klinik.

 

Hvordan foregår det?

Det bør om muligt tilstræbes, at vi de første gange mødes i min klinik. Direkte møde kan dog også ske ved enkelte aftaler senere i forløbet. Er det ikke muligt, vil hele forløbet foregå online, hvor vi aftaler tid for sessionen, der tager højde for evt. tidsforskel.

Vi kan tale sammen i telefonen, hvor jeg, hvis du bor i Danmark, kan ringe dig op. Samtaler i udlandet fører jeg ofte over Skype eller Facetime.

Du indbetaler betaling for terapien et par dage før via netbank.

Læs her om priser på onlineterapi

Aftaler om online terapi foregår ved at du kontakter mig med henblik på at aftale tid og rammen for forløbet.

Du er altid velkommen til at henvende dig til mig, Jane Bykær, på telefon 21 62 75 69 eller pr. mail vedrørende online terapi. 

Hvem er Jane Bykær?

Du kan her på siden læse mere om mig – Jane Bykær - i min profil, mere om hvordan jeg arbejder og om hvilken baggrund, jeg arbejder ud fra. Du kan også læse mere om psykoterapiskilsmissehjælp og psykoanalyse og læse artikler m.m., jeg har skrevet, og se samtaler med mig om forskellige emner inden for psykologi og terapi.

Læs her psykoanalse som Jane benytter i sin tænkning og hvad terapien hos Jane går ud på.

Psykolog, psykoterapeut eller psykoanalytiker?

Søger du terapi hos en psykolog, psykoterapeut eller en psykoanalytiker? Læs mere her om forskelle og ligheder mellem psykolog, psykoterapeut og psykoanalytiker. 

 

 
Tilbage til psykoterapi
Nål

Opslagstavlen

Sådan tages der højde for Corona i Psykoterapi Odense

I disse Coronatider kan terapien foregå online og pr. telefon

Psykoanalyse - kurser, seminar, foredrag og efteruddannelse

Arbejdsliv, job og udvikling

Udsatte børn og unge: behandling, supervision, kurser m.m.

Dansk Psykoterapeutforening

Jeg er medlem af
Dansk Psykoterapeutforening