Seksuelle overgreb og incest.

Terapi og seksuelleovergreb 

Samtale om incest og anden form for seksuelleovergreb.

Har du været udsat for et seksuelt overgreb eller har det været en del af din barndom?

Begge dele kan have omfattende følger i dit liv. Den altoverskyggende følelse er ofte skyld. Den kan medfører store vanskeligheder i forhold til at kunne tale om det, der er sket. Andre følger er dårlig selvtillid og et svagt selvbilledet. Usikkerhed, manglende tillid til andre mennesker kan også fylde i dit liv.

Du kan blive i tvivl, om du selv har en skyld i det. Du kan måske ovenikøbet blive i tvivl om du har opfattet situationen rigtigt, om du husker rigtigt og måske vil du give afkald på det, du ved, hvis det kunne ændre på det, der er sket. 

Nogle gerningsmænd tager for sig, uden hensyn til den det går udover og giver oven i købet den anden skylden. Andre er helt anderledes skruet sammen, der kan der også være en kærlighed på andre steder.  

Men du er også altid andet og mere end det der er hændt. Det skal også have plads. Men disse oplevelser kan komme til at fylde det hele i dig, selv om livet er gået videre.

Står du et sted hvor du ønske at tale om det, kan det være svært at finde nogen at tale med. Enten bliver den anden mærket af det du sige på en måder, der ikke giver plads til dig eller de bliver så bange for emnet at de lukker i. 

En psykoterapi/analyse kan være en mulighed for at komme videre. I en psykoanalyse/psykoterapi kan du komme til at undersøge, hvad det egentlig var der forgik mellem dig og den anden og hvilke følger, bevidst som ubevidst, det har haft for dig.   

Du er velkommen til at ringe på 21627569 og få en tid hos psykoterapeut MPF Jane Bykær Psykoterapi Odense - Fyn. Eller du kan sende en mail eller udfylde kontaktformularen her

Jane er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. 

Tilbage til forsiden Psykoterapi Odense.

fugl i bur
Tilbage til psykoterapi