Psykoanalyse

 

Psykoanalyse er et sted hvor det ubevidste taler med

Vi lever i en travl verden, og livet kan køre forbi os, hvis vi ikke kommer ind i vort eget liv. Har du brug for et sted, hvor der er øre og rum til at tale sig ind i dit livs forsider, såvel som bagsider. Det er det, der sker i en psykoanalyse. Sammen med mig, som psykoanalytiker, skaber du dit eget sted. Et sted til undersøgelse. Et sted, hvor der er tid til at tale, være, tænke, føle og opdage, hvordan noget, vi, indenfor psykoanalysen, kalder det ubevidste gennenskriver dit liv.

En psykoanalyse er et samtaleforløb - en tale kur - hvor du har mulighed for at undersøgelse din måde at være i verden på. Det er en undersøgelse ind i din relation til dig selv, din krop, sproget og de andre. Og til en kompleks verden, med begrænsninger, umuligheder og en mangfoldighed af muligheder.  

Psykoanalysen kan skabe et nyt grundlag for dit liv med dig selv og andre. Et grundlag, hvorfra du har mulighed for at navigere mellem det, du skal, bør, kan, vil og ønsker.  

Rammen for en psykoanalyse:

Aftalen drejer sig både om den måde, vi fælles forpligter os til at arbejde på, arbejdsmåden og tavshedspligten. Vi aftaler faste mødetider. Det er vigtigt, at du er indstillet på af følge disse aftaler. Og du skal være indstillet på, at en psykoanalyse kommer gennem forskellige faser, som vil kræve din tålmodighed og din vedholdenhed. En psykoanalyse kan give dig adgang til at høre din egen tale og dermed dig selv og de andre, på nye måder.

Hvad er dit ønske

Vi indleder med et samtaleforløb med henblik på at undersøge om dit ønske for arbejdet rækker til en psykoanalyse. En psykoanalyse kræver, at du er indstillet på at gå igennem processen, også i de faser af analysen, hvor modstanden viser sig.

Priser på psykoanalyse

Ved det indledende forløb betaler du almindelig pris. Derefter aftales en pris pr. seance som tager højde for dine økonomiske muligheder.  

Læs også Den lille side til psykoanalysen.

Læs mere om hvad et går ud på her og hvad Jane bygger sit arbejde på.

Hvad er forskellen på en psykolog, psykoterapeut og en psykoanalytiker læse det her

Bestil en tid hos psykoanalytiker Jane Bykær Psykoterapi Odense - Fyn, ved at ringe, sende en mail eller udfylde kontaktformularen her.

Tilbage til forsiden Psyko-terapi Odense.

Søger du en at tale med?

Terapi Odense - Terapi, parterapi, psykoterapi og psykoanalyse Odense Fyn

Tilbage til psykoterapi