Depression

Terapi og depression

Føler du dig trist og deprimeret?

Vil du gerne finde et alternativ til piller?

Livet kan vise sig fra sin uvenlige side. Der kan ske ting, som går stik imod dine egne ønsker. Måske har du oplevet uretfærdighed og tab. Noget fylder måske for meget i hverdagen – andet kan ske alt for sjældent.

Hvis du ikke længere kan mærke livsglæden og føler dig træt og urolig, og du ønsker at lytte til dig selv og din krop, så er det måske tiden at finde en at tale med.

Alarmsignalerne kan være, at du ikke længere helt ved, hvad der interesserer dig, har søvnproblemer, så du ikke vågner frisk og udhvilet, og har svært ved at komme ud af det sortsyn, du er havnet i.  Måske mærker du tydeligt, hvordan dit forhold til andre mennesker bliver påvirket af din sindstilstand.

Hvis du føler eller oplever, at andre ikke længere kan nå dig, så tyder det på, at du heller ikke kan nå dig selv. Den situation bør du tage alvorligt. For når man er deprimeret, stresset og har destruktive tanker, så kan man ende med at føle sig fremmed i sit eget liv. Fremmed på en måde, der gør dig handlingslammet

Manglende lyst til livet kan gå hånd i hånd med udbrændthed, stress, depression, sortsyn, selvmordstanker eller manglende selvværd.

Hvad gør du?

Er du interesseret i at komme videre via et analytisk arbejde? Eller føler du ikke medicinen hjælper på det, der udløste depressionen, så er en terapi en mulighed. Her kan du komme videre ved at tage det alvorligt, der ubevidst er i spil i din depression. Måske ved du allerede noget om, hvor "skoen trykker" og din energi og lyst svinder væk. Og så starter vi arbejdet der.

Hvis du ønsker at finde veje ud af det, der fylder dig og gør dig fremmed over for dig selv og andre, så er det en psykoanalytisk orienteret terapi du søger.

Kontakt  terapeut  Jane Bykær på 21627569 eller skriv til Psykoterapi Odense

 

Bestil en tid hos psyko-terapeut MPF Jane Bykær, Psykoterapi Odense  -Fyn, ved at ringe, sende en mail eller udfylde kontaktformularen her. 

Jane er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Tilbage til forsiden Psyko-terapi Odense.

kvinde ben ensom deprimeret

Tilbage til psykoterapi