Familieterapi - terapi i familierelationer

 

Familieterapi - terapi i familierelationer 

Psykoterapi Odense, ved familieterapeut, psykoanalytiker og psykoterapeut MPF Jane Bykær, tilbyder terapi og familieterapi til alle aldre og familietyper.

Om familieterapi

Familieterapi er terapi, der foregår i familierelationer. Terapien kan foregå i alle livets faser og mellem og i alle generationer. Mellem voksne børn og forældre, mellem søskende, sivgerbørn og svigerforældre. Nedenfor kan du læse mere om familieterapi i den situation du og din familie befinder sig i.  Du kan nedenunder læse mere om familieterapi i forskellige familierelationstyper.

Siluet af børnefamilie 

Familieterapi for børnefamilier 

Har I problemer i familien? Familieterapi kommer ofte på tale når samværet ikke fungerer og konflikter overtager jeres opmærksomhed. Måske i som forældre ikke er enige om opdragelsen af jeres barn. Måske den ene synes den andens forhold til et eller felre børn er for tæt. Eller den ene syne den anden håndterer situationer med børnene på en uacceptabel måde.

Andre gange er der problemer med et barns trivsel. Noget fra tidligere generationer kan gentage sig. Konflikter i svigerfamilien kan fylde i hverdagen og så videre. Er jeres børn store kan det være andre typer af konflikter, der er i spil.

Måske jeres situation er en anden? I er alidi velkommen til at ringe eller skrive, så finder vi en tid, hvor vi kan tage en snak om, hvad der er i spil for jer og hvordan terapien skal tilrettelægges så I kan komme videre. 

Sammenbragte familer

Det er en særlig udfordring at få en familie af sammenbragte medlemmer til at fungere. Mange komplekse følelser, ønsker og forventninger er i spil. Læs mere her

  • Spædbørn og spædbørnsterapi og forældresamtaler
  • Børn - børneterapi og forældresamtaler
  • unge - terapi med unge og forældresamtaler
  • Sammenbragtefamilier - skilsmisse og børn og ny familie

 

Familiealbum flere generationer

Familieterapi for familier i voksenrelationer 

Man har sin familie hele livet, og for de fleste er det vigtigt at kunne bevare kontakten og helst med fælles glæde. Det lader sig ikke altid gøre og aldrig uden at der må et arbejde til. Det at være i familie kan være krævende. Nogle familierelationer er så vanskelige, at der skabes store problemer for alle parter. Det kan udvikle sig til så store konflikter, at det kan medfører brud.  

Familiemedlemmer henvender sig til mig, når noget i familien er blevet så svært, at de ikke kan komme længere selv. Nogle kommer for at undgå brud, andre for at finde sammen efter brud og endnu andre for at bedre relation til hinanden. De har brug for, at jeg lytter med og hjælper med at forstå det svære på nye måder, som kan give plads til alle.

Familieterapi i forhold til din barndomsfamilie, kan være relevant, hvor der er problemer og konflikter som I ønsker at arbejde og komme videre med.

Familieterapi for voksne søskende

Familieterapi kan også komme på tale for voksne søskende, der allerede for længst er flyttet hjemmefra, men som oplever problemer og konflikter som de ønsker at få løst. 

Skulptur bænk familie

Har I brug for familieterapi - terapi for dig og din familie, er du/I velkommen til at henvende dig/jer her. 

Læs her mere om familier, familieterapi og konflikter

Se samtale mellem Lasse Ilskov og Jane Bykær  - er blod tykkere end vand?

Søger du familieterapi/ familieterapeut i Odense, Kolding, Fredericia, Middelfart, Nyborg, Haderslev, Svendborg, Kerteminde, Ringe, Fåborg, Otterup, Ørbæk, Årup, Assens, Bogense? Kontakt da familieterapeut og psykoanalytiker Jane Bykær og få en tid til familieterapi hos Psykoterapi Odense - Fyn. 

Ring til familieterapeut Jane Bykær og bestil tid på 21627569 eller send en mail her

 

klodser med teksten familie
Tilbage til psykoterapi