Familieterapi - terapi i familierelationer

Familieterapi - terapi i familierelationer 

 Psykoterapi Odense, ved terapeut, psykoanalytiker og psykoterapeut MPF Jane Bykær, tilbyder terapi og familieterapi til alle aldre og familietyper.

Om familieterapi

Familieterapi er terapi der foregår i familierelationer. Familieterapi kan foregå i alle livets faser. Familieterapi kan foregå mellem generationer og familieterapi kan også foregår mellem søskende. Nedenfor kan du læse mere om familieterapi i den situation du og din familie befinder sig i. Du kan også ringe og skrive til mig.  

Familieterapi for familier med børn der bor hos forældrene

Familieterapi kan ske i din familie med din mand/kone og jeres barn eller dine og dine partners børn. Familieterapien relevans opstår gerne hvis et barn har symptomer, ikke trives, eller når forældre ikke kan enes om opdragelse eller hvordan de skal løse eller løsne den situation de hænger fast i.

  • Spædbørn og spædbørnsterapi og forældresamtaler
  • Børn - børneterapi og forældresamtaler
  • unge - terapi med unge og forældresamtaler
  • Sammenbragtefamilier - skilsmisse og børn og ny familie

 

Familieterapi for familier med voksne børn og deres forældre m.m.  

Familieterapi kan også komme på tale for voksne søskende, der allerede for længst er flyttet hjemmefra, men som oplever problemer og konflikter som de ønsker at få løst. Familieterapi kan også være relevant i forhold til din barndomsfamilie, hvor der kan være problemer og konflikter som I ønsker at arbejde med. Måske for at undgå brud eller for at bedre jeres relation til hinanden.

 Familieterapi i voksenrelationer

Er din familie i konflikt?Det at være i familie kan være krævende. Man har sin familie hele livet, og for de fleste er det vigtigt at kunne bevare kontakten og helst med fælles glæde. Men det lader sig ikke altid gøre. Nogle familierelationer er så vanskelige, at de skaber store problemer for alle parter. Det kan udvikle sig til så store konflikter, at det medfører brud. Det kan ske i søskenderelationer, mellem forældre og voksne børn og også andre familiære led kan naturligvis brydes. Familiemedlemmer henvender sig til mig, når noget i familien er blevet så svært, at de ikke kan komme længere selv. De har brug for, at jeg lytter med og hjælper med at forstå det svære på nye måder, som kan give plads til alle.

Her kan du se samtale med Jane Bykær og Lasse Ilskov om konflikter i familien

Har I brug for familieterapi - terapi for dig og din familie?

Har du brug for alene eller sammen med din familie eller dele af den, at få mig med til at tale om jeres vanskeligheder, er du/I velkommen til at henvende dig/jer.

Se samtale mellem Lasse Ilskov og Jane Bykær  - er blod tykkere end vand?

Læs her i Samvirke om søskende relationer

Læs om myter om den yngstes plads i søskende rækken her

Læs her mere om familie og familieterapi

 

Børn, unge og sammenbragte familier

Søger du familieterapi/ familieterapeut i Odense, Kolding, Fredericia, Middelfart, Nyborg, Haderslev, Svendborg, Kerteminde, Ringe, Fåborg, Otterup, Ørbæk, Årup, Assens, Bogense? Kontakt da familieterapeut og psykoanalytiker Jane Bykær og få en tid til familieterapi hos Psykoterapi Odense - Fyn. 

Ring til Jane Bykær og bestil tid på 21627569 eller send en mail her

 

 
Tilbage til psykoterapi