Priser

Her kan du læse om; priser, betaling, afbudsbetingelser og hvordan du bestiller tid

Parterapi  er første gang 1500 kr for 1,5 time. Dernæst koster det 1100 kr. pr. gang for 60 minutter (ændret 1. august) inklusive bestilling af ny tid og afregning. Der er mulighed for tilkøb på en halvtime samlet 1500 kr. Det skal aftales ved tidsbestillingen, hvis der ønskes udvidet tid. 

Ved samtaler der starter kl. 16 eller derefter betales et gebyr på 50 kr. og parsamtaler der foregår i weekenderne, er prisen pålagt et gebyr på 100 kr.

Familieterapi med tre personer og derover 80 minutter til 1500 kr. 

Individuelle samtaler. Indledende - og afklarende samtaler 800 kr. pr. gang (fra 1. august).  

Individuelle terapiforløb pr. gang 750 kr. for ca. 40 - 45 minutter (fra 1. august).

Aftaler der foregår efter kl. 16 og i weekenderne har et tillæg på 50 kr. pr. gang. Der kan tilkøbes ekstratid, hvilket kan være relevant.

Har du en økonomisk situation, der skal tages med i betragtning for dine muligheder for længerevarende individuel terapi, kan vi aftale en pris.

Terapiforløb for studerende. Jeg giver studenterrabat. Læs mere her.  

Supervision aftales pris i forhold til opgave.

 

Praktisk vedr. betaling

Der betales kontant eller med MobilPay på nummer 828982. Påfør altid det røde fakturanummer.

(Efter første samtale kan du evt. lave en aftale om at overfører beløbet via netbank. Betalingen skal ske samme dag, som vi har vor aftale. Hvis du ønsker at betale via bankoverførsel kan det ske på kontonr. du får oplyst på din faktura. Ved forsinket betaling eller misvedligeholdelse af aftalen se forretningsbetingelser her.)

Hvornår skal der betales ved afbud?

Det er væsentligt at priotere de tider, vi har aftalt og at du tager højde for dem i din planlægning. Det er vigtigt for det terapeutiske arbejde.    

Hvis du bliver nødt til at aflyse en tid, kan dette gøres uden betaling med mindst en kalenderdag (senest kl.16) mellem dagen for dit afbud og dagen for vor aftalte tid. (Har du en aftale eks. den 3. i mdr. skal afbuddet rettidigt komme den 1. ) Melder du afbud dagen før og samtidig bestiller en ny tid koster det halv pris. Melder du afbud sammen dag eller udebliver, koster det fuld pris. Har du en aftale lørdag eller søndag skal rettidigt afbud dog ske senest torsdag kl. 16. Du bedes kontakte mig pr. telefon. Svarer jeg ikke, læg da en besked og jeg vil ringe dig op.

Melder du afbud i tide da kan en anden nå at benytte tiden. Bliver tiden brugt til anden side, bortfalder din betaling. 

Bestil tid

Ved at ringe, udfylde kontaktformularen eller sende en mail.

Søger du pris på psykoterapi, pris på parterapi, pris på familieterapi, pris på børneterapi, pris på psykoanalyse hos Psykoterapi Odense? Se overfor.

Jane er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Tilbage til forsiden Psykoterapi Odense.