Priser

Priser, afbudspolitik og praktisk vedr. betaling

-Parterapi er 1050 kr. pr. gang for 60-70 minutter, inklusive bestilling af ny tid og afregning. Ved samtaler der starter kl. 16 eller derefter betales et gebyr på 50 kr. og parsamtaler der foregår i weekenderne, er prisen pålagt et gebyr på 100 kr.

- Familieterapi med tre personer og derover 90 minutter til 1500 kr. 

- Indledende - og afklarende samtaler 750 kr. pr. gang. Tidsrammen for afklarende samtaler og indledende samtaler til psykoterapi er ca 50 minutter inklusiv ny tidsaftale og betaling. Aftaler der foregår efter kl. 16 og i weekenderne har et tillæg på 50 kr. pr. gang.

- Individuelle terapiforløb pr. gang 700 kr. for ca. 45 minutter. Har du en økonomisk situation, der skal tages med i betragtning for dine muligheder for længerevarende individuel terapi, kan vi aftale en pris. 

- Terapiforløb for studerende. Jeg giver studenterrabat. læs mere her.  

- Psykoanalyse læs mere her

 

Praktisk vedr. betaling

Betaling foregår med kontanter.  

Efter første samtale kan du lave en aftale med mig om at overfører beløbet via netbank. Betalingen skal ske samme dag, som vi har vor aftale.Hvis du ønsker at betale via bankoverførsel kan det ske på kontonr. 5971-8063122 i Andelskassen. Alle netbaserede betalingerstyper bedes påført det røde fakturanummer.

Ved forsinket betaling eller misvedligeholdelse af aftalen se forretningsbetingelser her.

Hvornår skal der betales ved afbud?

Det er væsentligt at priotere de tider, der er aftalt og at du tager højde for dem i din planlægning. Det er vigtigt for det terapeutiske arbejde.    

Hvis du bliver nødt til at aflyse en tid, kan dette gøres uden betaling med mindst en kalenderdag (senest kl.16) mellem dagen for dit afbud og dagen for vor aftalte tid. (Har du en aftale eks. den 3. i mdr. skal afbuddet rettidigt komme den 1. ) Melder du afbud dagen før og samtidig bestiller en ny tid koster det halv pris. Melder du afbud sammen dag eller udebliver, koster det fuld pris. Har du en aftale lørdag eller søndag skal rettidigt afbud dog ske senest torsdag kl. 16. Du bedes kontakte mig pr. telefon. Svarer jeg ikke, læg da en besked og jeg vil ringe dig op.

Melder du afbud i tide da kan en anden nå at benytte tiden. Bliver tiden brugt til anden side, bortfalder din betaling. 

Bestil tid

Ved at ringe, udfylde kontaktformularen eller sende en mail.

Søger du pris på psykoterapi, pris på parterapi, pris på familieterapi, pris på børneterapi, pris på psykoanalyse hos Psykoterapi Odense? Se overfor.

Tilbage til forsiden Psykoterapi Odense.

Kontakt mig