Overvejer du skilsmisse?

De fleste par kommer på et tidspunkt ud i vanskeligheder, og vokser de sig store, kan overvejelsen om skilsmisse dukke op. ”Vil jeg det her?”  Ikke sjældent bliver truslen eller spørgsmålet om skilsmisse brugt som en måde at afprøve den andens kærlighed på. Det kan være en farlig vej.

Overvej i stedet at få hjælp til at få talt problemerne igennem med en udefrakommende – før problemerne har fået ædt sig gennem jeres relation og skabt et brud.

Afklarende individuelle samtaler:

Du kan være i en situation, hvor du ønsker at forholde dig selv til det spørgsmål om skilsmisse, som er begyndt at fylde i dig. Der kan være mange gode grunde til at lade sig skille. Men det er sjældent ligegyldigt på hvilket grundlag, det sker og hvordan. Endelig kan tanken om skilsmisse dække over noget andet, end den giver sig ud for. Hvis det er tilfældet, har den fået en forkert overskrift, og da er skilsmisse den forkerte løsning.  

Har du brug for at undersøge dine tanker om skilsmisse, og hvordan du vil forholde dig til dine tanker/ønsker, er du velkommen til at henvende dig.

Bestil tid hos parterapeut og psykoterapeut Jane Bykær. Ring, udfyld kontaktformularen eller send en mail.

 

Tilbage til forsiden Psyko-terapi Odense.

 Kontakt mig

 

Tilbage til parterapi