Stress og parforhold

tunnel af bøger med lys forude

Stress er vor tids nye ”epidemi”. Vi skal være effektive. Vi har høje mål til livet, og det, vi kan forvente af det. Høje krav og forventninger til os selv, vor partner, og hvad børnene skal have med sig videre i livet.

Vi lever i en tid, hvor meget kan lade sig gøre, og hvor en af de største udfordringer er at prioritere. Prioritere mellem, hvad du vil med dig selv, din partner, dine børn og dit øvrige liv. Det er indlysende og dog meget lettere sagt end gjort.  Det viser sig, at det for det moderne mennesker er en svær øvelse. 

I det travle liv, som mange lever, kan endnu en belastning være netop det, der får læsset til at vælte.  Endnu et barns fødsel eller sygdom, ulykke, overfald, dødsfald i familien, utroskab, fyring, flytning m.m.

Stress kan også komme indefra, hvis du har svært ved at finde vej i den situation, du er i. Eller der kan være ting fra tidligere i livet, som presser sig på. Stress kan også opstå gennem de problemer, som kan have udviklet sig mellem jer. Og stress kan udvikles med et sammenfald mellem flere af de nævnte faktorer samtidigt. 

Parterapi kan være gavnligt for jer med henblik på at undersøge:

 

Læs mere om Job, arbejdsliv og udvikling og arbejdsrelateret stress .

I er velkomne til at henvende jer til par-terapeut MPF Jane Bykær, Psykoterapi Odense - Fyn, ved at ringe, sende en mail eller udfylde kontaktformularen her.

Læs evt. kronik om stress her

Tilbage til forsiden Psyko-terapi Odense.

Søger du parterapeut / parterapi i Odense, Kolding, Fredericia, Middelfart, Nyborg, Haderslev, Svendborg, Kerteminde, Ringe, Fåborg, Otterup, Ørbæk, Årup, Assens, Bogense? Kontakt da parterapeut Jane Bykær og få en tid til par terapi hos Psykoterapi Odense - Fyn. 

 
Tilbage til parterapi