Parterapi metode

Parterapi metode

Jeg arbejder med en særlig indfaldsvinkel, når jeg arbejder med par. Min måde at arbejde på er udviklet ud fra mere end 30 års psykoterapeutisk erfaring og en bred psykoterapeutisk og psykoanalytisk uddannelsesbaggrund. "Værktøjet" er en samtale mellem tre. Den har det formål at skabe mulighed for at det, der fikserer jer i forholdet til hianden, kan vikle sig ud mellem jer. 

Det er en samtale der tager højde for, at:

- ingen kan "se" 360 grader rundt

- kærligheden har sine indbyggede vanskeligheder

- ingen af jer kan have fuldstændig det samme perspektiv på forholdet.

- i mange af de problemer, der opstår i parforhold, er der en aktiv rest af noget, der gentager sig, og som spiller begge et puds.

 Den terapeutiske effekt af parterapien er en indre forandring hos dig og din partner og det, der er mellem jer. Det kan mærkes i det ydre.Den måde at se på problemer i parforhold på, kræver en særlig viden om, hvordan dette viser sig i relationen, og en erfaring med, hvordan der løsnes op i de knuder, der vækker problemer i forholdet.  

Parterapien tager udgangspunkt i det unikke ved jeres situation. I terapien bliver der skabt plads til jer begge, både som par og som enkeltpersoner. Parterapien giver jer mulighed for at arbejde med det, der volder problemer mellem jer, og med at lære at leve med de forskelle, der nødvendigvis er i ethvert forhold mellem to, og parterapien åbner ikke mindst for nye muligheder. 


Tilbage til forsiden Psyko-terapi Odense.´

Søger du parterapeut / parterapi i Odense, Kolding, Fredericia, Middelfart, Nyborg, Haderslev, Svendborg, Kerteminde, Ringe, Fåborg, Otterup, Ørbæk, Årup, Assens, Bogense? Kontakt da parterapeut Jane Bykær og få en tid til par terapi hos Psykoterapi Odense - Fyn.

Tilbage til parterapi