Overvejer I parterapi?

Parterapi, når I ønsker at arbejde med Jeres forhold.

Har jeres forhold brug for forandring? Mange har i den situation glæde af at inddrage en tredje part. Parterapi er samtaler hvor jeg som tredje part deltager. Ingen kan løse andres forhold, men samtalerne og det arbejde der kommer til at ske, kan løsne op og gøre noget muligt mellem jer.

Erfaringen fra mine klienter er, at parsamtaler gør en forskel. En af mine klienter sagde det således; "jeg tænker bedre når jeg er her". En anden; "det her kunne vi ikke have talt om derhjemme på samme måde, det var gået galt. Det gør en forskel at du er der". En tredje sagde det således: "vi taler om det samme som derhjemme, men vi ender ikke det samme sted. Du stiller nogle spørgsmål, man ikke selv har tænkt på. Og dog - har de måske været der et eller andet sted langt ude. Man får sagt noget man ikke har sagt før." En fjerde; "vi lytter mere til hinanden herDet er stadigvæk vores problemer, men de står i et andet skær, det er som om vi får mere afstand til dem, så vi bedre kan løse dem".

Parterapi sætter fokus på jeres forhold. På dig og din partner og det, der er mellem jer. Parterapien vil blive et sted for jer begge. Et sted, hvor I begge kan tale frit. Jeg tager ikke parti. Det, der siges i terapien, vil ikke blive brugt mod jer, og I vil ikke blive dømt.

  I parterapien får jeres forsøg på at nå hinanden en ny chance og bliver hjulpet på vej. Arbejdet i parterapien kan giver jer fornyet mod til at være hinanden nær og give plads til hinanden på nye måder.

Parterapi kan være en ny begyndelse for et forhold, der er kommet på vildveje.

Parterapi kan også være en hjælp til at komme fra hinanden på en respektfuld måde i forbindelse med en skilsmisse.

Læs om bogen At opdage den anden af Jane 

Bestil tid hos parterapeut Jane Bykær Psykoterapi Odense - Fyn. Ring, udfyld kontaktformularen eller send en mail her

Se videosamtale om parforhold og parterapi på opslagstavlen til venstre.

 Tilbage til forsiden Psyko-terapi Odense.

 Søger du parterapeut / parterapi i Odense, Kolding, Fredericia, Middelfart, Nyborg, Haderslev, Svendborg, Kerteminde, Ringe, Fåborg, Otterup, Ørbæk, Årup, Assens, Bogense? Kontakt da parterapeut Jane Bykær og få en tid til parterapi hos Psykoterapi Odense - Fyn.

 

parterapi, parterapi, parterpi, parterapeut, parterapeut, parterapi, parterapeut, parterapi, parterapi, parterpi, parterapeut, parterapeut, parterapi, parterapeut,

Tilbage til parterapi