Online parterapi

 

Online parterapi v. Jane Bykær 

Jeg, Jane Bykær,  er psykoterapeut MPF og psykoanalytiker med 35 års erfaring og har i mange år, blandt andet, arbejdet med par i parterapi i min klinik. På det seneste er der kommet henvendelser fra par rundt omkring i landet, som ønsker parterapi online. Den model er jeg med tiden blevet fortrolig med. 

Par henvender sig med mange forskellige typer af problemer. Det kan være utroskab, dårlig kommunikation, uenigheder om spørgsmål af vigtighed for dem, problemer med fælles børn eller sammenbragte børn og unge, konflikter, der kan drive parret på kanten af en skilsmisse.

Andre par henvender sig, fordi en skilsmisse nærmer sig, og de vil gerne arbejde med, om den beslutning er den rigtige for dem eller ej. Andre par kommer efter en skilsmisse, enten fordi de søger at finde sammen igen og nu på et nyt grundlag, eller fordi skilsmissen ikke helt er lykkedes at gennemføre, så begge er blevet frie af hinanden. Det kan give problemer, som ikke mindst kan sætte sig som problemer i børnene. 

Kort sagt jeg tilbyder parterapi for par, der ønsker at arbejde med det, de står i - med henblik på at kunne komme videre.

Læs artikler om hos mig, om parterapi, om problemer i parforhold, hvordan jeg arbejder og meget mere her... 

Rammen for terapien

Jeg foreslår, for så vidt, det er muligt, at I første gang dukker op i min klinik, så vi møder hinanden og kan arbejde i det samme rum. Derefter kan terapien overgå til online. Nogle gange er det ikke en mulighed, og så må arbejdet indledes online. 

Jeg laver også indviduelle samtaler online. 

Betaling

Betalingen foregår dagen før via straks-bankoverførsel. I får tilsendt en faktura via mobilen med fakturanummer, som bedes noteret i emnefeltet. 

Ønsker I at betale med MobilePay skal I lægge 1 procent af beløbet oven i prisen. 

Priser kan du læse om her 

 

 

 
 
Tilbage til parterapi