Min baggrund som parterapeut

Billede af Jane Bykær

Jane Bykærs baggrund i arbejdet med parforhold

Under min mangeårige ansættelse på  Odense Universitetshospital Psykoterapeutisk Afsnit fik jeg intern uddannelse i systemisk par- og familieterapi og psykodynamisk parterapi og praktiserede begge dele.

Min nuværende måde at praktisere som parterapeut på tager dog nok så meget udgangspunkt et andet sted. Nemlig ud fra en undersøgelse af spørgsmålet om, hvordan vi mennesker står i forhold til hinanden? Hvad er der i spil i kærlighedsrelationen? www.parterapi-terapi-odense.dk

Denne undersøgelse har været en del af min psykoanalytiske uddannelse  og den blev i første omgang fulgt op i min klinik med individuelle psykoterapier og i arbejdet med børn og deres familier.

Den parterapi, jeg udøver, er udviklet ud af en samlet erfaring efter mange års arbejde med mennesker. Den tager udgangspunkt i psykoanalysens grundlæggende erfaring. Nemlig - at vi kun kan være til via andre og sproget. Netop det træk ved det menneskelige er vores grundvilkår.

Dette grundvilkår, at vi er til via den anden og via sproget, kommer klart til udtryk på en konkret måde i ethvert betydende forhold til et andet menneske. Dermed i særdeleshed i parforholdet.

Se videosamtale om parforhold og parterapi på opslagstavlen til venstre. Se også her en række filmoptagelser af brevkasse live med Jane Bykær og Familiekanalen.tv.

Bestil tid hos par-terapeut Jane Bykær, Psykoterapi Odense - Fyn her. 

 

Søger du parterapeut / parterapi i Odense, Kolding, Fredericia, Middelfart, Nyborg, Haderslev, Svendborg, Kerteminde, Ringe, Fåborg, Otterup, Ørbæk, Årup, Assens, Bogense? Kontakt da parterapeut Jane Bykær og få en tid til par terapi hos Psykoterapi Odense - Fyn. 

Tilbage til forsiden Psyko-terapi Odense.

 
Tilbage til parterapi