Konflikter, skænderier - svært at få det brudt?

To med ryggen til hinanden

Har I problemer med jeres kommunikation?

Taler I for sjældent ordentligt sammen? Bliver det for ofte til skænderi, der ikke finder en løsning? Det kan forpeste ethvert forhold, når samtalen er overtaget af skænderier. Optrapning af konflikter kan blive et mønster, der er svært at bryde.

Par, der er kørt fast i en kløft af skænderier, er på vagt over for hinanden. Deres følelser overfor hinanden er sat under pres. Det kan være vanskeligt at finde et sted, hvor kærligheden kan være og næres. Når jeg modtager par til parterapi i den situation, er de begge sårbare og ofte udmattede.

Skænderier er konflikter, der ikke finder en løsning. Når de forløber igen og igen, skaber det afmagt mellem parret. Umulighed kommer til at fylde mere og mere.

Det umulige drejer sig gerne om ønsker, der ikke bliver mødt, og forventninger, der skuffes.

Par, der skændes, vil hinanden noget. Det er et paradoks, men ikke desto mindre noget, der viser sig i den ene parterapi efter den anden.

Når skænderierne holder op, uden at parret har fundet hinanden, er det gerne et kritisk tegn for forholdet.

Har I brug for parterapi?

Parterapien giver jer mulighed for at forholde jer til det, der er på spil mellem jer? Parterapien vil blive et sted, hvor I kan blive hørt, og jeres frustrationer kan blive oversat i et sprog, I begge kan forstå.

Min erfaring er, at par i jeres situation har glæde af at komme og tale og finde frem til, hvad der ligger bag konflikterne.

Hos Psykoterapi Odense arbejder vi med udgangspunkt i jeres aktuelle  situation.   

Se samtale om kommunikationsproblemer i parforhold her

Se samtale om konflikter mellem par og konflikter i familien her

 

I er velkomne til at henvende jer til par-terapeut MPF Jane Bykær Psykoterapi Odense - Fyn, ved at ringe, sende en mail eller udfylde kontaktformularen her.

Tilbage til forsiden Psyko-terapi Odense.

Søger du parterapeut / parterapi i Odense, Kolding, Fredericia, Middelfart, Nyborg, Haderslev, Svendborg, Kerteminde, Ringe, Fåborg, Otterup, Ørbæk, Årup, Assens, Bogense? Kontakt da parterapeut Jane Bykær og få en tid til par terapi hos Psykoterapi Odense - Fyn. 

 
Tilbage til parterapi