Hvordan foregår parterapi?

Par kommer hyppigt, når situationen er så fastlåst, at de ikke selv føler, de kan komme videre. Det kan være den ene eller begge parter, der er begyndt at overveje skilsmisse, eller den ene part har indledt forhold til en anden. Andre par kommer for at få mere ud af det, de har sammen, og forebygge, at situationen tilspidses.

Parterapien indledes med en samtale, hvor der sker en afklaring af den aktuelle situation. Hvad er jeres problematik, hvad forventer I af parterapien? Parterapi hos mig går ud på, at vi sammen undersøger, hvad der er i spil i jeres aktuelle situation. Det er mere en paranalyse, end en parterapi, af jeres relation til hinanden. Det er jeres særlige situation, og hvordan I har det i den, der danner udgangspunkt for terapien. I det arbejde kommer I tættere på det, I har sammen, og hvad der producerer jeres vanskeligheder i parforholdet.

I parterapien får I mulighed for at arbejde med jeres forhold. Arbejde med at nærme jer hinanden, genkende de mønstre, der opstår i jeres relation, forstå, hvad der er i spil for dig og din partner og finde nye veje. 

En parterapi varer fra 5 til 10- 15 gange eller flere, alt efter hvad I som par ønsker at arbejde med og hvor langt I vil gå i dette. Der er også par der vælger at gøre det at komme og tale med mig, som en del af deres måde at tage vare på parforholdet. De vælger, efter at det påtrængende arbejde er løsnet og der er fundet vej gennem krisen, at komme med flere måneders mellemrum. 

Tilbage til forsiden Psykoterapi Odense.

Søger du parterapeut / parterapi i Odense, Kolding, Fredericia, Middelfart, Nyborg, Haderslev, Svendborg, Kerteminde, Ringe, Fåborg, Otterup, Ørbæk, Årup, Assens, Bogense? Kontakt da parterapeut Jane Bykær og få en tid til par terapi hos Psykoterapi Odense - Fyn. 

 For par med problemer. Parterapi ved krise og utroskab. Parterapi ved ønske om at udvikle parforholdet.

Tilbage til parterapi