Er du I tvivl om dine følelser?

Det kan være en vanskelig situation, når følelserne ændrer sig. Der kan være en trang til at handle på følelsen. Men hvad skal man gøre? Hvad er der sket? Hvorfor føler jeg ikke som før? Er det forkert, at jeg bliver, hvor jeg er, når jeg ikke kan mærke, om det er det rigtige?

Følelser er ikke i sig selv et sandhedsvidne. At lade sig styre af sine følelser uden at bringe dem ind i den sammenhæng hvori de er skabt, kan være hovedløst. Følelser kan komme og gå og de kan afstedkomme handlinger, som siden vil vise sig at være sket på et grundlag der ikke holder.

Ønsker du sammen med din partner interesseret i at undersøge, hvor det er I som par befinder jer, kan en parterapi være en god idé. Her kan I sammen undersøge og finde frem til, hvad der er sket og hvad der er det rigtigt for jer. Her får I plads og rammen til en proces, hvor I sammen med mig kan undersøge, hvad der er sket i og mellem jer for at finde en vej. En vej, der kan bindes med den respekt, som nære relationer fortjener.

En kvinde sagde efter at hun med sin mand var begyndt at tale om deres forhold sammen med mig: "Det er mærkeligt, jeg troede jeg vidste hvad jeg følte og så har vi snakket sammen her, og nu føler jeg noget helt andet. Tænk at det at komme igang med at tale om os, kan gøre det".

 

 I er velkomne til at henvende jer til par-terapeut MPF Jane Bykær Psykoterapi Odense - Fyn, ved at ringe, sende en mail eller udfylde kontaktformularen her.

Har du brug for at gøre dit arbejde i et individuelt forløb, er du også velkommen.

Tilbage til forsiden Psyko-terapi Odense.

Søger du parterapeut / parterapi i Odense, Kolding, Fredericia, Middelfart, Nyborg, Haderslev, Svendborg, Kerteminde, Ringe, Fåborg, Otterup, Ørbæk, Årup, Assens, Bogense? Kontakt da parterapeut Jane Bykær og få en tid til par terapi hos Psykoterapi Odense - Fyn. 

svære følelser mand trist
Tilbage til parterapi