Er du I tvivl om dine følelser?

Det kan være en vanskelig situation, når følelserne ændrer sig. Der kan være en trang til at handle på følelsen. Men hvad skal man gøre? Hvad er der sket? Hvorfor føler jeg ikke som før? Er det forkert, at jeg bliver, hvor jeg er, når jeg ikke kan mærke, om det er det rigtige?

Ønsker du sammen med din partner at undersøge, hvor du/I er, kan en parterapi være en god idé. Her kan i sammen undersøge og finde frem til, hvad der er det rigtigt for jer. Her får I plads til en proces, hvor I sammen kan undersøge, hvad der er sket i og mellem jer.  Finde vej. En vej, der, hvad enten det er sammen eller hver for sig, er fundet med den respekt, som nære relationer fortjener.  

 

 I er velkomne til at henvende jer til par-terapeut MPF Jane Bykær Psykoterapi Odense - Fyn, ved at ringe, sende en mail eller udfylde kontaktformularen her.

Har du brug for at gøre dit arbejde i et individuelt forløb, er du også velkommen.

Tilbage til forsiden Psyko-terapi Odense.

Søger du parterapeut / parterapi i Odense, Kolding, Fredericia, Middelfart, Nyborg, Haderslev, Svendborg, Kerteminde, Ringe, Fåborg, Otterup, Ørbæk, Årup, Assens, Bogense? Kontakt da parterapeut Jane Bykær og få en tid til par terapi hos Psykoterapi Odense - Fyn. 

 
Tilbage til parterapi