Børnefamilier og parforholdsproblemer

skygge af familie i sandet

Er I som par kørt fast i problemer om jeres barn / børn?

 Det er sjældent børnene, der er skyld i parforholdsproblemer. Børnene reagerer derimod på de voksne og det de voksne ikke kan finde sig selv gennem. Børnene viser gerne, via deres vanskeligheder, hen til det, forældrene hænger fast i.

 Der kan være mange ting, der spiller ind, og som forstyrrer. Får man ikke grebet ind i tide, kan de uafklarede spørgsmål, som skaber problemerne, skabe store vanskeligheder og udvikle sig til gentagende konflikter mellem jer voksne og mellem den ene af jer og et barn. 

Jeres problemer som par kan dreje sig om

  • problemer med at få autoriteten til at fungere
  • uenighed om antal børn
  • uenighed om opdragelse og værdier
  • skuffelse over den andens deltagelse
  • vanskelige vilkår, der slider på jer, og som gør følsomme steder til problematiske steder
  • eller følelsen af jalousi over, at børnene får det, man selv gerne vil have

 

Der er mange faldgrupper, og det er svært at få det hele til at gå op. Det at få eller give plads til et arbejde omkring de vanskeligheder, som viser sig, kan være vejen frem. Det kan kræve, at I inddrager en anden i jeres arbejde.   

 

 

Har I brug for at tale med mig om jeres vanskeligheder og/eller jeres bekymring for jeres barn/børn, er du/I velkommen til at henvende jer til  Jane Bykær parterapeut, psykoanalytiker og psykoterapeut MPF på 21627569

Søger du parterapeut / parterapi i Odense, Kolding, Fredericia, Middelfart, Nyborg, Haderslev, Svendborg, Kerteminde, Ringe, Fåborg, Otterup, Ørbæk, Årup, Assens, Bogense? Kontakt da parterapeut Jane Bykær og få en tid til parterapi hos Psykoterapi Odense - Fyn. 

 
Tilbage til parterapi