Ægteskabsrådgivning Odense

Ægteskab i kirse? Her kan du læse om ægteskabsrådgivning hos Jane Bykær.

Ægteskabsrådgivning kan være mange forskellige tiltag lige fra juridiskrådgivning over rådgivning fra en præst til forskellige typer af terapi.

Min måde at forstå ægteskabsrådgivning sætter ikke rådgivning forrest. Det handler derimod om et meget vigtigere arbejde. Andres råd kan kun anvendes, hvis de indgår i et egentligt arbejde med de problemer som er. Derfor får I mulighed for at finde de redskaber I efterlyser via jeres eget arbejde i klinikken sammen med mig selv. Arbejdet i terapien vil skabe mulighed for at I kan finde vej, der hvor i går i stå og støder jer på hinanden og ikke kan få forholdet til at fungere.

Ægteskabsrådgivningen hos Psykoterapi Odense handler nok så meget om at sætte rådgivningen i venteposition og gøre det terapeutisk arbejde, der kan få jer til at blive jeres egne rådgivere i de situationer der kalder på råd. 

Det kræver et arbejde med at undersøge, hvad det er, der sker mellem jer og hvad det er, der giver sig til kende i de umuligheder der opstår, de konflikter som I gang på gang gennemløber og de utilfredsstillede længsler, som i søger opfyldt i forholdet. 

I er velkommen til at bestille en tid hos psykoterapeut og psykoanalytiker Jane Bykær på 21627569 eller sende en mail. 

Læs mere om hvad parterapi går ud på hos Jane Bykær, Jane profil og kontaktformular her 

Ægteskabsrådgivning Odense. Parterapi og paranalyse Odense.

 

et par mennesker
Tilbage til parterapi