Parterapi Odense v. Jane Bykær

Parterapi i Odense - terapi for par

Parterapi Odense - Fyn

v. parterapeut og psykoanalytiker Jane Bykær forfatter til bogen: At opdage den anden - der tager udgangspunkt i det nære forholds udfordringer.  

 

Står I midt i en krise? Er I kørt fast? 

Har I problemer med utroskab, skænderier, jalousi, manglende følelser, uenigheder om børn, den sammenbragte familie, praktiske ting, eller omkring økonomien?   

Vanskeligheder i parforhold

Parforholdet har indbyggede vanskeligheder, fordi den ene ikke kan være i ”den andens sko”, og fordi et forhold mellem to ikke passer sammen som brikker i et puslespil. Der er altid noget, der falder udenfor. Det kan føre til problemfyldte scener, der gentager sig, og udløser kriser.   

Billede af bogen At opdage den anden af Jane BykærBogen handler blandt andet om forviklinger i nære forhold. Den udkommer den 16. nov. 2020.

Læs mere om bogen her

Parterapi Odense

Da kræver det, at der sker noget nyt mellem jer – og det kan en parterapi, som tager højde for parforholdets grundlæggende vanskeligheder være med til at skabe. Under de rette betingelser, kan noget nyt spire ud af vanskelighederne og komme til at knytte bånd mellem jer på ny.

Det er aldrig let at involvere en fremmed i den mest intime relation i ens liv. Derfor sker det oftest først, når krisen opstår eller når problemerne har overtaget forholdet. I er da begge i en vanskelig situation, hvor det, der binder jer sammen, er blevet jeres problem. Det andet, som også kan være mellem jer, er trukket i baggrunden.

Jane tilbyder en parterapi, hvor I sammen arbejder med det, som spænder ben for jer, og det, som gentager sig. 

Få en tid til parterapi hos psykoanalytiker Jane Bykær som parterapeut 

I velkomne til at henvende jer. Kontakt parterapeut og psykoanalytiker Jane Bykær på 21627569 eller send en mail.  Parterapi kan foregå online.

Gå på opdagelse på hjemmesiden, hvor du kan læse mere om parterapi hos Jane og om hvilke problemer der sædvanligvis får par til at opsøge parterapi m.m. 

Skilsmisse Terapi Odense

Skilsmisse og terapi Odense

Terapi før, under og efter skilsmisse

Hvad enten du eller din ex. har truffet valget, eller I blev enige om et brud, så er en separation og en skilsmisse en vanskelig tid. I står nødvendigvis i forskellige positioner i forhold til jeres brud. Måske har du svært ved at accepterer en skilsmisse? Måske ønsker du den og har brugt lang tid til at få skilsmissen ført ud i livet. Det at komme fri af hinanden følger ikke nødvendigvis af en skilsmisse. Nogen gange tværtimod. En traumatisk skilsmisse kan senere trække spor gennem livet. Det er derfor afgørende, hvordan det lykkedes jer at blive skilt.

Se nedenfor emneopdelte artikler om problemer og udfordringer; før, under og efter skilsmisse.

Børn og skilsmisse

Har I børn, er det afgørende for dem, hvordan det lykkedes for jer at gennemføre skilsmissen. En skilsmisse er et akut traume for et barn. Udover bruddet og opløsningen af familien, skal barnet også forholde sig til forældre, der selv er i krise. Det gør situationen særlig vanskelig.

Læs nedenfor emneopdelte artikler om børn og skilsmisse.

Nye forhold efter skilsmisse og sammenbragte familie med delebørn.

At begynde på et nyt forhold kan blive til en stor udfordring. Det er indviklet at indgå et nyt forhold. hvor der er børn, og hvis I danner en sammenbragtfamilie og bor under samme tag, kræver det meget af den enkelte – børn som voksne. Der er mange følelser, forventninger, forestillinger og ønsker i spil. Det kan skabe højspændte situationer og sætte forhold på prøve. Børn kan også udfordre de voksne, og det kan være svært at gennemskue, hvad der er på spil. I mange situationer kan man godt arbejde sig ud af det og tilmed blive klogere på det indviklede og finde nye veje. 

Kontakt Jane her og få en tid. Jane er meldlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Læs herunder mere om børn i forbindelse med et nyt forhold og sammenbragte familier.