Supervision hos Psykoterapi Odense v. Jane Bykær

 

Jeg superviserer individuelle forløb og i grupper

Jeg giver supervision inden for mine hovedområder: terapeutisk arbejde, psykiatri, udsatte børn og unge, sorg, krise og kritisk og invaliderende sygdom.

Jeg superviserer fagfolk, der arbejder i og med relationer: socialrådgivere, pædagoger, lærere, plejefamilier, støttekontaktpersoner, sygeplejersker, læger, psykologer og terapeuter m.m. både individuel supervision og gruppesupervision.

Hvor:

  • arbejdspladser inden for hospitalspsykiatrien og socialpsykiatrien

  • sociale dagtilbud

  • institutioner, botilbud, plejefamilier og skoler, der arbejder med udsatte børn og unge

  • hospitalsafsnit, institutioner og andre sammenhænge, der arbejder med mennesker i sorg, krise og kritisk og invaliderende sygdomme

  • arbejdspladser, hvor ledere ønsker supervision i forhold til deres arbejde med personalegrupper

Hvordan arbejder jeg med supervision?

Mit udgangspunkt er en lang erfaring med det ubevidste, dets processer og hvordan det giver sig til kende i det menneskelige.  

Når der opstår problemer i og mellem mennesker, er det ubevidste altid inddraget. Supervisionen arbejder i det felt, der tegner sig mellem dig og den du arbejder med. Supervisionen arbejder der hvor grundlaget for relationens skabes. Supervisionen udvikler fagligheden.  

Du altid velkommen til at kontakte mig på mobil 21627569 eller sende mig en mail.

 Jeg er medlem af Dansk Psykoterpeutforening.

 

 

Søger du supervisor? Jeg tilbyder supervision i København, Roskilde, Slagelse, Århus, Esbjerg,  Horsens, Fredericia, Vejle, Haderslev, Herning , supervision i Åbenrå, Sønderborg,  Ålborg, Silkeborg, supervision i Svendborg, supervision i Nyborg, Middelfart,  Vejen, ja over hele landet.

 Jeg tilbyder supervision i København, supervision i Roskilde, supervison i Slagelse, supervision i Århus, supervision i Horsens, supervision i Fredericia, supervision i Vejle, supervision i Haderslev, aupervision i Åbenrå, supervision i Sønderborg, supervision i Ålborg, supervision i Silkeborg, supervision i Svendborg, supervision i Nyborg, supervision i Middelfart, supervision i Vejen,