Skilsmisse

 FamilieKanalen.tv og psykoanalytikeren

Et nyt bud på en brevkasse live  

Brevkasse live: FamilieKanalen og Psykoanalytiker, psykoterapeut og idehistoriker Jane Bykær har indgået et samarbejde om en gang om måneden at lave en samtale, som samtidig er seernes spørgeprogram. Samarbejdet indebærer, at der en gang om mdr. her på siden vil komme en samtale, der tager udgangspunkt i seer spørgsmål. Det overordnede emne er det moderne familieliv. 

Læs mere her

Samtale om skilsmisse

Samtaler tager udgangspunkt i et spørgsmål fra en mand, hvis kone vil skilles. ”Skilsmisse kan man komme gennem det? Jeg har det dårligt og vil gøre alt for at få det til at fungerer.” Med udgangspunkt i spørgsmålet tales der om skilsmisse, muligheder for at redde et forhold og om den sorg en faktisk skilsmisse afkræver begge parter i forholdet. Hvorfor er skilsmisser så vanskelige at komme igennem er også et spørgsmål der berøres?

Her en kort samtale om ovennævnte emner.

Samtale om skilsmisse

Her en lang samtale om ovennævnte emner.
Samtale om skilsmisse 

 

 Du kan også sende dine spørgsmål til kontakt@familiekanalen/tv . Det kan være personlige spørgsmål, som vi behandler anonymt, eller generelle spørgsmål. Spørgsmålene vil blive behandlet gennem en samtale mellem Lasse Ilskov og jeg. 

Læs mere om familieterapi og terapi i familierelationer 

Du er velkommen til at kontakte psykoterapeut og psykoanalytiker Jane Bykær her 

Tilbage til forsiden her