Selvmord

Selvmord

Samtale om selvmord og det de pårørende står tilbage med, efter et selvmord. Samtalen foregår mellem Lasse Ilskov og Jane Bykær.

Se samtale om selvmord her

Selvmord - hvorfor? Hvordan reagerer de pårørende. Hvor længe kan et selvmord have effekter i en familie? Kan man komme videre? Kan man tilgive den der tog sit eget liv. Hvad gør man med skyldsfølelsen?

Hvad med mennesker med mange selvmordsforsøg, hvordan skal man forstå det? Hvad med de mennesker der lider af selvmordstanker?

 Du kan også sende dine spørgsmål til kontakt@familiekanalen/tv . Det kan være personlige spørgsmål, som vi behandler anonymt, eller generelle spørgsmål. Spørgsmålene vil blive behandlet gennem en samtale mellem Lasse Ilskov og mig.

Du er velkommen til at kontakte psykoterapeut og psykoanalytiker Jane Bykær her. Psykoterapi Odense, hvis hjemmeside nu netop er inden på, er en virksomhed der arbejder inden for det felt, der i daglig tale betegnes med ordene psykologi, psykoterapi, terapi og psykoanalyse. Her kan du læse mere om forskellen mellem en psykolog, en psykoterapeut og en psykoanalytiker. Her kan du læse mere om Jane Bykærs måde at arbejde på og her kan du læse hendes profil.

Tilbage til forsiden her