Nybagte forældre

Nybagte forældre

Her kan du se en samtale mellem Lasse Ilskov og Jane Bykær om nybagteforældre og de mange ting der er i spil når barnet kommer.

Hvorfor kan det være svært at blive forældre? Hvad sker der mellem kæresteparret når der kommer et barn. Skal man give sit barn alt? Hvordan bliver barnet sig selv? Hvordan finder man sin plads som mand og kone igen, når barnet kommer?

Se samtalen om nybagte forældre her

 

Du kan også sende dine spørgsmål til kontakt@familiekanalen/tv . Det kan være personlige spørgsmål, som vi behandler anonymt, eller generelle spørgsmål. Spørgsmålene vil blive behandlet gennem en samtale mellem Lasse Ilskov og mig.

Du er velkommen til at kontakte psykoterapeut og psykoanalytiker Jane Bykær her. Psykoterapi Odense, hvis hjemmeside nu netop er inden på, er en virksomhed der arbejder inden for det felt, der i daglig tale betegnes med ordene psykologi, psykoterapi, terapi og psykoanalyse. Her kan du læse mere om forskellen mellem en psykolog, en psykoterapeut og en psykoanalytiker. Her kan du læse mere om Jane Bykærs måde at arbejde på og her kan du læse hendes profil.

Læs mere om familieterapi og terapi i familierelationer

Tilbage til forsiden her