Indføring i psykoanalysen - kursus

  

Efteruddannelse 

Indføring i psykoanalysen 

for psykoterapeuter, psykologer, læger, psykiatere, socialrådgivere, lærer og andre interesserede.

Psykoanalysen kan benyttes af alle faggrupper der arbejder med mennesker og arbejder undersøgende med den tid vi lever i. Vil du gerne introduceres til psykoanalysens tænkemåde som klinisk praksis og teoretisk felt, så får du her en skræddersyet mulighed i form af dette efteruddannelses kursus, der er skabt til netop dette.  

Kursus i indføring i psykoanalysen er for dig, der ønsker at lade dig inspirere af psykoanalysen eller tage de første skridt ind i dens metode, teori og tænkemåde. Kurset henvender sig til klinikere som; psykologer, psykiatere, psykoterapeuter, læger, socialrådgivere, lærer, pædagoger og andre med faglig interesse for psykoanalysen.

Er du interesseret i at blive klogere på spørgsmål, som;

Hvad er psykoanalyse? Hvad er forholdet mellem hjernen og det ubevidste? Hvad er drømme? Hvordan hænger krop og psyke sammen? Hvad er det ubevidste? Hvordan viser det ubevidste sig? Hvordan adskiller psykoanalysen sig fra psykologien? Hvad er angst? Hvorfor lider mennesker af noget psykisk? Hvorfor gentager mennesker det samme – som eksempelvis; ”når nissen flytter med”? Hvad har psykoanalyse med seksualitet at gøre?

Dette er blot nogle indgangsspørgsmål til psykoanalysen. Gør de dig nysgerrig, så læs videre her. 

Du vil på kurset møde forskellige psykoanalytikere og der vil være forskellige emner og indfaldsvinkler til psykoanalysen i såvel undervisningen og foredrag, som i den udvekslingsgruppe du tilknyttes på kurset. Kurset forventes afholdt i Odense.

Din tilbagemelding på dette opslag vil være en stor hjælp.

Et indtryk af interessen er afgørende før vi søsætter af kurset. Vækker dette oplæg din interesse så send venligst et par linjer. Giv venligst dit umiddelbare og uforpligtende indtryk ved at sende en mail. Det vil blive brugt i tilrettelæggelsen af kurset - klink her. Du viderestilles til Den lille side til psykoanalysen hvor kursus information løbende vil opdateres.

På forhånd tak for din interesse.

Med venlig hilsen

Jane Bykær

 

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening