Baggrund for speciale inden for udsatte børn og unge

Her kan du læse om min baggrund for at arbejde med udsatte børn og unge, og hvad jeg kan tilbyde.

 

Jeg tilbyder:

 

Baggrund og metode

Jeg arbejdede i mange år med psykoterapi på Psykoterapeutisk Afsnit på Odense Universitets hospital. Her var mit specialområde de særlige, udsatte grænseproblematikker som ikke umiddelbart passede til de klassiske egnethedskriterier for psykoterapi. 

Mange af de patienter, jeg modtog til samtale på Psykoterapeutisk Afsnit, var mennesker, som i deres barndom var udsatte børn og unge. Børn og unge, der ikke havde fået den rette hjælp. I de mange forløb, jeg havde gennem årene, opdagede jeg gang på gang centrale steder i det enkelte menneskes liv, hvor en specifik hjælp kunne have vist sig afgørende.  

Den erfaring udviklede sig til et ønske om at kunne bruge min viden og erfaring i arbejdet med børn og unge. I 1999 startede jeg som behandler og koordinator i et nyoprettet kommunalt familiehus "Banestien. Huset for unge, børn og deres forældre" og fik muligheden for at lave forebyggende arbejde med børn og unge. Siden har jeg arbejdet som forstander på et opholdssted for udsatte børn og unge og med børn, unge og familier i krise og sorg.

Denne baggrund samt løbende faglig udvikling er min forudsætning for at arbejde som behandler for udsatte børn og unge og som supervisor på opholdssteder, døgninstitutioner og heldagsskoler m.m.

Her på hjemmesiden under "Artikler om psykoterapi" kan du blandt andet læse;

Tilbage til forsiden Psyko-terapi Odense.