Arbejdsrelateret stress

Arbejdsrelateret stress

Hvordan har du det med dit job? Har du indflydelse på dit arbejde? Synes du der er balance mellem din indsats, dine udviklingsmuligheder, påskønnelsen af dig og det du får i løn?  Er dit job forudsigeligt, får du den tilstrækkelige støtte, giver det mening for dig at gøre hvad du gør, på den måde du skal gøre det på? Passer dine krav til dig med dit ansvar og din kompetence?

Vi lever ikke i en ideel verden. Og ingen kan forvente at der konstant er en sammenhæng mellem de ovennævnte spørgsmål. Men bliver hullerne for store og for vedvarende, så kan du være på afveje. Den situation kalder vi for tiden stress.

Føler du dig presset?

Føler du at det er dig selv der er skyld i din arbejdssituation? Føler du, at det er dit eget ansvar at få løst problemerne, næsten uanset hvilken karakter de har? Er det ved at vokse dig over hovedet? Så er det på tiden du får stoppet op og skaber tid til eftertanke. 

Er du mere end presset?

Måske er du gået over dine egne grænser og befinder dig i et grænse land hvor du ikke kan finde vej? Du kan være ved at udvikle symptomer, hukommelsesvanskeligheder og aggression og ligegyldighed over for dine nærmeste.

Måske din krop er begyndt at melde sig i form af symptomer og dine tanker kører på i kaotiske cirkler og du kan ikke finde hvile noget sted. Er det ikke tiden at give dig selv et rum at tale i? Ring og aftal en tid med Jane på tllf. 21 62 75 69

Mere om Jane Bykær

Jane Bykær er psykoanalytiker, psykoterapeut og cand. mag i idehistorie. Hun har arbejde med terapi og supervision i 30 år og har både arbejdet både som menig medarbejder og som leder.

Læs mere om

 

Her kan du læse mere om hvad Jane tilbyder

Du kan her læse mere om psykoanalyse og terapi og hvordan Jane arbejder og hvad hendes grundlag for arbejdet er.

Kontakt Jane Bykær på 21 62 75 69 eller ved at sende en mail

 Tilbage til forsiden