AKT-kursus. Det ubevidste og trivsel -, kontakt - og adfærdsvanskeligheder

Det ubevidste og trivsel -, kontakt - og adfærdsvanskeligheder. 

Døråbner til arbejdet med børn, der ikke trives.

 

AKT-kursets formål: AKT-kurset, som strækker sig over fire måneder med tre kursusdage i alt og skal ses som et sammenhængende hele. Kurset henvender sig til AKT-lærer og –pædagoger og deres ledere. Der uddeles kursusbevis. Andre med faglig interesse heri er også velkommne.

 

AKT-kurset veksler mellem undervisning, øvelser og supervision. Holdstørrelse er på max 8 personer, dette lave antal er med henblik på at skabe ramme for fordybning i din praksis.

 

AKT-kursets indfaldsvinkel: Det er kursets formål at være med til at udvide dine muligheder for at kunne åbne døren til forandring for barnet. Inklusion er tidens kodeord. Men for at kunne inkludere, er vi nød til at have en forståelse af den situation, barnet er i. Skal inklusion lykkedes går den altid mere end en vej.

Barnet i vanskeligheder, har ofte det problem, at barnet kun kan tale indirekte via dets adfærd og kontaktform. Det er netop ikke i stand til at sige, hvad der er i vejen. Det, der bliver ved med at skabe vanskeligheder og som sætter sig i vejen for barnets udvikling, er ubevidst. For at kunne forstå denne indirekte tale, må der lyttes åbent. Vi må med andre ord gå barnet i møde ikke mindst der hvor det står fremmed over for sig selv. Derfor kræver dine muligheder for at kunne møde barnet i dets vanskeligheder, at du søger at navigere i et fremmed landskab.

AKT-kurset introducerer viden om det ubevidstes opbygning og funktion og barnets tilblivelse i sin krop og det sociale. Det omsætter dette, via øvelser og supervision i forhold til dit arbejde med det barn, du har valgt at koncentrere dig om med gennem kurset.

 

Kursist: Du skal være indstillet på at arbejde med dig selv i din rolle som Akt-medarbejder og være indstillet på, at arbejde med en aktuel case gennem AKT-kurset. Desuden kan der være enkelte artikler, der skal læses. Kursister har tavshedspligt i forhold til de børn, der arbejdes med under kurset, og børnene skal anonymiseres.

 

Kursets målgruppe: AKT- kurset henvender sig til dig, der ønsker at arbejde procesorienteret med dig selv i rollen som AKT-medarbejder. Dig, der har behov for at udvikle dine kompetencer, viden og handlemuligheder i forhold til dit arbejde med børn i sociale -, følelses - og adfærdsmæssig vanskeligheder.

 

Underviser: Underviser er Jane Bykær psykoanalytiker, ergo- og psykoterapeut MPF og cand. mag i idéhistorie. Jane har egen praksis i henholdsvis Odense og Varde. Hun har 30 års erfaring og har arbejdet som leder af familiehus, forstander på opholdssted og på Psykoterapeutisk Afsnit Odense Universitets Hospital. Læs mere om Jane baggrund for arbejde med udsatte børn og unge her og om virksomheden her. Medlem af Dansk Psykoterapeutforening. 

 

Sted: 1748 - Mødecenter Odense. Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C. Du kan komme fra banegården dertil gående. Stedet ligger i gåafstand fra banegården og kommer du i bil er der gode parkeringsmuligheder. Der er fuldforplejning. Se mere på www.moedecenter.dk

 

Tid: Kurset afholdes når der er tilstrækkelig på venteliste til kursuset.

 

Pris: Kr. 1.750 pr. dag inklusiv forplejning i alt kr. 5.100 excl. moms for alle tre dage. Der gives 10 % i rabat for nr. to fra samme skole.

 

Tilmelding: Det kan foregår når du  får oplyst om et aktuelt kursus. Tilmeldingen foregår ved tilmelding på jb@psykoterapi-odense.com. Tilmeldingen skal indeholde en kort motivation for dit ønske om deltagelse i kurset og oplysninger om navn, skole, adresse og EAN-nr. Faktura sendes 3 uger før kursusstart. Du er velkommen til at ringe på 21 62 75 69, hvis du har spørgsmål.

 

Læs artikler af Jane Bykær om udsatte børn og unge og hvordan vi får udsatheden i tale

 

Læs omgså om www.psykoanalysen.dk ved Jane Bykær

Søger du AKT-kurser og nye metoder i arbejdet med AKT - Adfærd, kontakt og trivsel? Da kan dette kursus være noget for dig. Tal med din leder og få dig meldt til. 

Søger du nye metoder i Akt-arbejdet? Søger du kurser ved at søge på AKT- kursus Odense, Akt- kursus København, AKT-kursus Århus, AKT-kursus Esbjerg? Læs om dine muligheder for at deltage i AKT-kurser arrengeret af psykoanalytiker Jane Bykær v. Psykoterapi Odense/Varde her.

AKT-Kurset afholdes i Odense så det er muligt for AKT-medarbejdere i København, Århus og Esbjerg m.f. at deltage. Det er også muligt at afholde kurset lokalt i jeres kommune. Ring og hør nærmere her 

Tilbage til supervisionsgruppe kurset 

 Tilbage til forsiden