Kontakt

Billede af Torvegade 1, 3. sal, Hafniahus, Odense C
Se placering på kort

Psykoterapi Odense

v/Psykoterapeut Jane Bykær MPF

Torvegade 1, 3. sal, Hafniahus
5000 Odense C - Fyn

Tlf. 21 62 75 69
jb@psykoterapi-odense.com
 

Se kontaktformular nederst på siden

Her generel orientering til dig og svar på hyppige spørgsmål

Hvornår kan jeg få tider? Du kan få tider inden for almindelig arbejdstid, og på visse ugedage er det muligt at få tider  sidst på dagen.

Hvordan finder jeg vej til din praksis? Klik på det lille Krak-ikon øverst til højre over det blå felt.

Hvordan foregår betalingen? Du kan betale med Mobilpay eller kontanter. Efter første gang kan vi evt. lave aftale om overførsel via netbank.

Hvad gør man med afbud og betaling? Læs her

Forretningsbetingelser? Læs her

Persondatapolitik læs her

Parkering: Du kan med fordel parkerer ved Brugsen i Albanigade eller i den nye parkeringskælder under den gamle Thomas B Thriges gade, hvor der er 5000 pladser. Den korteste ved finder du ved at parkerer ved den sydlige ende ved opgangen Torvegade/Overgade.

Er du meldlem af af Dansk Psykoterapeutforening? Ja, jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening (tidl. Psykoterapeut Foreningen). Foreningen for uddannede psykoterapeuter i Danmark. Det betyder blandt andet at du ikke skal betale moms og at du er beskyttet af det etiske regelsæt. Læs mere her

Hvordan kan du huske, hvad det er vi taler om, skriver du noget ned? Der bliver skrevet en procesjournal, som føres med godkendelse fra og i overensstemmelse med regler fra Datatilsynet. Du kan til enhver tid ønske denne slettet. Journalen er betinget tavshedspligt og udelukkende til min professionelle brug i samtalerne med dig.

Kan jeg få min sundhedsforsikring til at dække? Nogen klienter har fået dækket udgifterne til deres samtaler, men du skal henvende dig til din forsikring for at undersøge dine muligheder.  

Er du med i sygesikringsordningen? Nej jeg er ikke med i sygesikringsordningen. Du behøver ingen lægehenvisning, du kan komme anonymt og der er dermed ingen tidsbegrænsning på forløbet. Du kan læse her om ordningen.

Psykolog, psykoterapeut, psykoanalytiker, hvad er forskellen? Se her

Bestil tid:

Du/I kan ringe, udfylde nedenstående kontaktformular eller sende en mail. Træffes jeg ikke på telefonen når du ringer, læg da en besked, og jeg vil  kontakte dig, så snart jeg er ledig. Du/I kan forvente svar på mail inden for samme arbejdsdag.

Andre spørgsmål:

Du er altid velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening

Tilbage til forsiden Psykoterapi Odense.

Klik ind på min linkedin  profil her Linkedin ikon og lad os skabe kontakt. På den måde høre du om kurser, udgivelser af artikler, bøger og andre opslag. 

  • Navn
  • E-mail
  • Telefon
 
Besked